Box of Birds

appear

Video conferencing met Appear.in

Box of Birds gebruikt voor video calls Appear.in. U kan dit eenvoudig gebruiken zonder extra software te installeren of accounts aan te maken.

Hoe werkt het

In de meeting invite of e-mails vindt u een link terug die er als volgt uitziet: appear.in/meetingroom (het cursieve deel zal steeds anders zijn). U opent deze link in Google Chrome waarna u automatisch naar de online meeting room wordt gebracht.

Indien u Google Chrome nog niet zou gebruiken, dan kan u dit steeds hier downloaden: https://www.google.com/chrome/


Handleiding

Screenshot 2019-02-22 at 17.12.55.png

Stap 1: Camera en microfoon

Nadat u de link opent in Chrome zal de website eerst om toestemming vragen om uw webcam en microfoon te mogen gebruiken. Klik op ‘Allow cam/mic’ en daarna nogmaals op ‘Allow’ links bovenaan het scherm.

Screenshot 2019-02-22 at 17.17.12.png

Stap 2: Stel camera in

Zorg er voor dat u goed in beeld komt. Eenmaal u klaar bent om te starten klikt u op de roze ‘Join …’ knop.

Optioneel - Stap 2b: Wachtpagina

Afhankelijk van het gesprek kan het gebeuren dat u eerst op een wachtpagina terecht komt vooraleer u toegang krijgt tot de online meeting room. Klik op de roze ‘Knock’ knop om aan te geven dat u klaar bent voor het gesprek. Wij laten u daarna meteen toe tot de meeting room.

Screenshot 2019-02-22 at 17.27.02.png

Stap 4: de meeting room

Normaal gezien kan de meeting nu meteen starten. Mocht u problemen ondervinden met uw camera en/of geluid kan u steeds bovenaan het scherm de instellingen ervan raadplegen en eventueel aanpassen.

Onderaan het scherm kan u indien gewenst u camera en microfoon tijdelijk in- en uitschakelen. Ook de optie om uw scherm te delen en de chat te gebruiken kan u daar terugvinden.

De meeting verlaten kan door simpelweg uw browser of tabblad te sluiten of door onderaan op ‘Leave’ te klikken.


Gaat er iets fout?

Laat het ons zo snel mogelijk weten via mail of neem gerust zelf een kijkje op de uitgebreide help sectie van appear.in zelf: https://appearin.helpscoutdocs.com/ .